CADOURI PENTRU 1 MARTIE ȘI 8 MARTIE. CE FEL DE CIOCOLATĂ SĂ ÎI DĂRUIM FIECĂREI FEMEI IMPORTANTE DIN VIAȚA NOASTRĂ?

cadouri pentru 1 martie

CADOURI PENTRU 1 MARTIE ȘI 8 MARTIE. CE FEL DE CIOCOLATĂ SĂ ÎI DĂRUIM FIECĂREI FEMEI IMPORTANTE DIN VIAȚA NOASTRĂ?

STE LUNA ÎN CARE VREM SĂ OFERIM CADOURI DOAMNELOR DIN VIAȚĂ NOASTRĂ. VREM SĂ VA DĂM O MÂNA DE AJUTOR ȘI SĂ VA GHIDĂM PUȚIN PRIN LUMEA CIOCOLATEI. CREDEM CĂ O CUTIE CU PRALINE DE CIOCOLATA SAU O TABLETĂ DELICIOASĂ E O SURPRIZĂ PERFECTĂ PENTRU LUNA MARTIE.

Pralinele pot încânta simțurile oricărei doamne. Tot ce trebuie să faceți este să aflați ce anume preferă: ciocolată neagră sau poate ciocolată cu lapte sau ciocolată albă. O pralină foarte elegantă este pralina cu șampanie. Crema fină este învăluită în ciocolată crocantă, neagră, un cadou potrivit pentru o doamnă rafinată. Pentru o femeie activă, veselă avem o propunere perfectă: praline cu cremă proaspătă de lămâie și o notă de busuioc, totul învăluit într-un strat de ciocolată albă. Tot o combinație inedită este și cea regăsită în pralinele cu caramel și un strop de sare. O femeie creativă, mereu în căutare de idei noi sigur ar aprecia acest dar minunat.

CIOCOLATA CADOU PENTRU EDUCATOARE ȘI ÎNVĂȚATOARE

Avem propuneri și pentru doamnele din viața copiilor noștri: doamnele educatoare, doamnele învățătoare și doamnele profesoare, cele care îi ghidează pe cei mici la școală. O cutie simplă, cu praline, alese în funcție de personalitatea fiecăreia sigur le-ar bucura acum, la început de primăvară.

O pralină cu ciocolată extrafină cu lapte, în interiorul căreia se regăsește crema de cappuccino delicioasă, învelită în ciocolată neagră este una dintre propunerile noastre. De asemenea, o pralină simplă, cu o delicioasă crema de vanilie, învelită într-un strat de ciocolată albă ar încânta simțurile unei doamne profesoare

.

 

CIOCOLATA CADOU PENTRU MAMA

Și dacă tot discutăm despre școală, mai țineți minte câtă pasiune puneam în crearea cadourilor de 8 martie pentru mamele noastre? Acele felicitări realizate de noi, cu lipici, hârtie colorată, poate cu tăieturi vesele din reviste, orice idee năstrușnică aveam, o puneam în practică, iar la final aveam o felicitare unică, de negăsit în niciun magazin cu papetărie. Vrem să recreem acel sentiment de unicitate pe care îl aveau darurile pentru mamele noastre, așa că ne-am gândit la cutiile personalizate de praline cu ciocolată. Puteți pune în cutie orice combinație credeți că ar bucura simțurile femeii care v-a oferit darul vieții: praline elegante cu ciocolată neagră, sau poate unele proaspete cu ciocolată albă și crema de zmeură și căpșuni.

 

CIOCOLATA CADOU PENTRU IUBITĂ SAU SOȚIE

Avem daruri perfecte și pentru soțiile sau pentru iubitele din viață voastră. Cum sună ideea unui picnic cu ciocolată? Vă putem sugera să puneți pe meniu fructe confiate învăluite în ciocolată neagră sau praline delicioase. De exemplu, un picnic cochet cu doamnă dragă a inimii voastre ar fi perfect dacă ați aduce câteva praline gândite de noi în felul următor: o mini cupă din ciocolată neagră, umplută cu crema fină de ciocolată albă și cu cea de fructe de pădure.

CIOCOLATA CADOU PENTRU PRIETENĂ

Ne-am gândit și la doamnele care vor să facă daruri doamnelor: prietenelor, surorilor sau mamelor. O discuție cu cea mai bună prietenă sau cu sora sau mama îți poate schimba radical starea de spirit. Cu toții avem nevoie de un om căruia să îi putem spune ce anume ne încântă sau ce ne îngrijorează. O ieșire în oraș, la o cafea e darul perfect pentru o zi de weekend. Noi vă propunem să alăturați cafelei ciocolată noastră specială, delicioasă și veți avea rețeta pentru o zi perfectă.

PENTRU NOI, CIOCOLATA E UN BUN PRILEJ DE A ÎNTĂRI RELAȚIILE CU CEI DIN JUR: PUNEM SUFLET ÎN CREAREA EI PENTRU CĂ ȘTIM CÂT DE MULT CONTEAZĂ PENTRU CLIENȚII NOȘTRI SĂ ȘTIE CĂ POT DĂRUI CELOR DRAGI CEVA UNIC, DEOSEBIT. CIOCOLATA E MAGICĂ!