Ciocolatier/Cofetar

Competente dorite de noi

– Absolvent / a studii medii / superioare (avantaj pentru absolventii de cursuri
ciocolatier/patiser/cofetar);
– Pasionat(a) de a crea gusturi;
– Onestitate si confidentialitate in raport cu persoanele din interior si exterior cu care este in contact
– Atentie deosebita la detalii;
– Cunostinte privind modul de executie al sarcinilor:
– Isi stabileste prioritatile in raport cu cerintele potentialilor clienti si conducatorului direct;

Experienta

– Experienta minima necesara: minim 2 ani de experienta in munca pe o pozitie similara de ciocolatier/patiser/cofetar;
– Cunostinte de operare PC (Word, Excel);
– Relatiile interpersonale: de cooperare cu colegii in cadrul societatii si mentinerea legaturii cu clientii si partenerii.
– Contacte conflictuale cu altii: nu se angajeaza in nici un fel de conflicte, atat in cazul colegilor, cat si in cazul colaboratorilor.
– Postul de munca: in Laborator

Deprinderi

– de invatare si ascultare activa
– de a executa manual si artizanal produse din ciocolata
– atentie la detalii si indemanare la activitatile specifice laboratorului
– deschidere fata de ideile celorlalti

Aptitudini

– de intelegere verbala
– de exprimare orala
– originalitate
– sensibilitate la probleme

Interesele candidatului

– dornic de a acumula cunostinte noi, de a se dezvolta si perfectiona pe plan profesional
– caracter intreprinzator
– perseverenta in urmarirea si atingerea unui scop
– dedicare in respectarea sarcinilor de serviciu
– dornic de a se afirma si de a promova

Descrierea jobului

– Asigura executia si ambalarea artizanala a produselor ce fac obiectul ofertei comerciale a organizatiei;
– Participa la mentinerea unui cadru armonios in cadrul organizatiei

Responsabilitati, sarcini, activitati si actiuni specifice

– Munca unui ciocolatier este de a face produse din ciocolata artizanala de serie mica si mijlocie;
– Accepta, verifica si depoziteaza ingredientele pentru prepararea produselor din ciocolata si calculeaza consumul acestora in functie de gramaj;
– Face mixturi, creme, produse semifinite si finite de ciocolaterie;
– Proiecteaza si executa produse de ciocolaterie mai elaborate;
– Verifica calitatea produselor si preleveaza esantioane pentru analiza de laborator;
– Depoziteaza, prezinta si asigura prepararea si pastrarea produselor in conditii igienice.Mediul de lucru presupune temperaturi normale de lucru.

 

Vă rugăm să trimiteți CV sau intenția de a participa la un interviu la adresa:
gheorghe.stirbu@guilty-pleasure.ro