Image Alt

Despre noi

Roro si pasiunea ei pentru ciocolata si oameni

Povestea Guilty Pleasure

Mai intai despre ce am primit: am invatat de la parinti reteta curiozitatii, a ambitiei si statorniciei; am invatat de la familia mea de acum despre grija, atentia si bucuria implinirilor. Am invatat din toate locurile unde am fost despre a sti sa asculti, despre indarjirea de a reusi si despre oameni.

Am simtit apoi cum ia fiinta pasiunea: copilaria mea – cand pensula si sevaletul faceau corp comun cu mine, adolescenta mea – cand am cunoscut ce este dincolo de panza pictata si inceputul maturitatii mele – cand am aflat ca gustul creatiei este atat de aproape de creatia gustului.

Am mers pana in „panzele albe” ale halatelor de maestri ciocolatieri din Londra, am invatat despre intimitatea transformarilor de la boaba de cacao la nasterea ciocolatei, am adaugat apoi indemanare si dedicare.

Ciocolata e bucurie, e proaspata, e densa

Am aflat despre temperarea si modelarea ciocolatei, in timp ce descopeream sensibilitatea inimii mele. Iar inima mi-a spus ca asta voi face de-acum inainte:  combinatii nevinovate si delicate de ciocolata alba, cu lapte sau neagra.

Cred cu toata fiinta ca sunt construita sa ofer savoarea gustului intr-o forma mica de ciocolata, creata cu pasiune si dragoste. Sa-mi ofer mie aceasta savoare si apoi tuturor celorlalti. Intreaga mea existenta de pana acum m-a condus aici.

Ciocolata e bucurie, e proaspata, e densa, e alba, cu lapte, simpla sau neagra. Ciocolata e sanatoasa. Nu e broccoli la abur sau morcov crud. E sursa directa de energie, de vitamine, de minerale, calciu, magneziu, fier, zinc. Are forta, calorii, vitalitate, grasimi mononesaturate (benefice). Asa e ea.

Asa a aparut Guilty Pleasure

Cu mica echipa de tineri pasionati ce mi s-a alaturat, facem praline din ciocolata folosind ingrediente naturale, de calitate. Pralinele, tabletele si figurinele sunt artizanale si au la baza retete unice.

Cateodata, ciocolata este o placere vinovata. Cea mai nevinovata si savuroasa placere vinovata dintre toate cate exista. Vine de la o pralina proaspata si plina de crema care aluneca pe cerul gurii si ajunge in centrul inimii.
Asa a aparut Guilty Pleasure.

Guilty Pleasure s-a nascut din dragoste. Ca orice copil. S-a nascut la timp, din grija si iubire si creste, zi de zi, cu atentie, pasiune si incredere. O pasiune plina de aventura, gust si rafinament.

Ciocolata fina belgiana, produsa in Belgia

de la bobul de cacao, la ciocolata

Ciocolata albă: ciocolată fină preparată cu 100% unt de cacao pur și o selecție de lapte praf premium, zahăr fin și un dram de vanilie pură Bourbon. Ingrediente: zahăr 46,5%; unt de cacao 29,5%; lapte praf integral 23,5%; emulsificatori: lecitina de soia <1%; aromă naturală de vanilie <1%. Substanta uscata de cacao min. 28 %.

Ciocolata cu lapte este o ciocolată belgiană cu gust echilibrat și o ușoară aromă caramelizată. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulsificatori: lecitină de Soia (E322), aromă naturală de vanilie. Substanță uscată de cacao 33,6 % . Compoziție: zahăr 42.0%; unt de cacao 24.0%; lapte praf integral 22.5%; masă de cacao 11.5%; emulsificator: lecitină de soia

Ciocolata neagră, are un gust de cacao amarui, bine echilibrat. Substanța uscată de cacao este de 54,5 %. Ingrediente: masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsificatori: lecitină de Soia (E322), aromă naturală de vanilie. Poate contine urme de lapte!