INSPIRATIA PASIUNII

INSPIRATIA PASIUNII

Iti cunosti pasiunea? Ai identificat combustibilul ambitiei care nu se sfarseste dupa 10 kilometri? Este o intrebare nu tocmai usora, dar odata gasit raspunsul esti pregatit sa fii condus de inspiratia pasiunii!

De mai bine de cinci ani, nucleul atelierului a fost cautat, gandit si planificat, astfel incat GuiltyPleasure sa  insumeze pasiunea ciocolatierului pentru a crea gusturi si arome  memorabile. Inainte de a alege locul atelierului, au fost studiate comunitatea si strazile incepand cu Google, pana la zonele in care oamenii au pasiune pentru frumos si gustul pentru ciocolata fina. A fost luat in considerare faptul ca in zona nu sunt ateliere sau magazine de ciocolata care sa se concentreze pe produse la fel cu cele din Franta, Belgia sau Elvetia.

Atelierul Guilty Pleasure este un boutique modern si luminos, cu o fereastra care se deschide spre spatiul de lucru „love made chocolate”. Aici se pregatesc zilnic pralinele, tabletele si figurinele persoanlizate de ciocolata. Sunt folosite ingrediente pure si simple, cum ar fi ciocolata neagra premium, ciocolata cu lapte sau alba, fulgi de sare de mare cu aroma de vanilie, fructele liofilizate (zmeura, coacaze, capsuni), piureuri din fructe proaspete, arome naturale, si multe altele.

Procesul de a crea ganache-ul  dureaza o zi. Dupa ce a fost facut, trebuie sa se odihneasca timp de 12 ore peste noapte, inainte de a putea fi taiat.  Lamaia cu busuioc, caramelul, capsuni cu acetto balsamic,  lavanda si portocale, sunt doar cateva din aromele la a caror savoare nu se poate rezista. Procesul de preparare este simplu, iar cu ingrediente proaspete care nu sunt artificiale, gustul este mai „moale” si dureaza mai mult. Aromele artificiale sunt puternice, dar gustul este temporar.

Nu am o favorita atunci cand vine vorba de a face ciocolata, dar din punct de vedere al gustului, imi place ganache-ul de capsuni cu acetto balsamic, care este o pralina vie si energizanta. Este unica, și delicata, Roxana Stirbu – Artisan Chocolatier.

Orice iubitor de ciocolata poate veni in atelier sa experimenteze prin fortele  proprii cum se creeaza o pralina artizanala, sa descopere universul gusturilor si ingredientelor care dau fiecarei ciocolate personalitate.

In momentul intalnirii cu ciocolata trebuie sa ai cea mai buna energie sau poti vorbi cu ea, pur si simplu. Nu este doar o figura de stil! Ciocolata devine sublima odata cu cresterea energiei tale. Se va transforma in acel gust care nu iti mai doresti sa plece, Roxana Stirbu – Artisan Chocolatier.

GuiltyPleasure este intersectia pasiunii cu determinarea si grija pentru oameni, pentru ca, desi, este o placere vinovata cand degusti ciocolata, GuiltyPleasure transforma placerea vinovata doar in placere, continand ingrediente naturale, fara adaos de zahar sau indulcitori.

Vino sa te convingi creand propria pralina sau tableta de ciocolata artizanala!