Praline cu șampanie: viața merită savurată!

praline cu sampanie

Praline cu șampanie: viața merită savurată!

Viața merită savurată! Să curgă șampania!

Când a fost ultima dată când ai simțit că trebuie să sărbătorești? Când ai simțit că trebuie să sărbătorești o zi care a trecut firesc, cu mici întâmplări amuzante, cu mici supărări trecătoare? Toată perioada asta prin care am trecut cu toții și prin care încă mai trecem ne-a învățat să prețuim momentele mici mai mult. Să prețuim momentele acelea în care stăm la o cafea cu o prietenă și povestim verzi și uscate.

Tot perioada asta ne-a învățat că planurile de vacanță nu se fac neapărat cu un an înainte, ci de pe o zi pe alta. Când a fost ultima dată când v-ați decis să fugiți de agitația orașului? O escapadă perfectă credem că ar arăta așa: într-un loc retras, fără prea multă lume în jur, doar cu oameni dragi.

Dacă închideți ochii, cum ar arăta priveliștea?

Poate o pajiște întinsă, plină cu flori, cu câțiva copaci, ici-colo, surse perfecte de umbră. Și dacă tot am închis ochii, haideți să ne imaginam cum ar arăta un mic picnic pe pajiște, o pătură aruncată pe jos și o cutie cu merinde. Noi știm deja ce desert am lua într-o asemenea zi: praline cu șampanie. În felul ăsta, putem savura spumoasa și rafinata șampanie, împreună cu ciocolata neagră, crocantă, alături de savoarea cremei dense de fistic învelit în ciocolată albă și crema de fructul pasiunii învelită în ciocolată cu lapte.

 

Noi când ne punem pe făcut planuri, nu ne oprim! Acum că am dat frâu liber imaginației, ne-a mai venit în minte un loc numai bun de mers și savurat ceva delicios – la mare. Tuturor ne este dor de sentimentul acela de vacanță, ne e dor de papucii de plajă plini de nisip, de cafeaua băută pe îndelete dimineața, undeva la umbră, cu ochii spre mare. N-ar strica și o mică adiere a vântului, să avem imaginea completă a unei dimineți frumoase de vacanță la mare.

Ce ar fi dacă ați suna prietena cea mai bună și să-i spuneți de un asemenea plan? Credeți că ar fi de acord să rezervați o cameră la un hotel cochet sau la o pensiune primitoare și să trageți o fugă la mare? Strecurați în bagajul vostru și o cutie-două de praline cu cremă fină de șampanie și ciocolată crocantă, pentru diminețile molcome, când la micul dejun veți avea soare, nisip și mare. Și ar mai fi apusul – la mare, momentul ăsta e de neratat. Te îmbie la visare, te face să-ți faci un scurt bilanț al lucrurilor frumoase văzute în viața asta.

Asemenea clipe merite marcate așa cum se cuvine: o pătură pusă pe nisip, două prietene care nu s-au mai văzut de ceva vreme și multe povesti de spus. Lăsați ciocolata delicioasă și fină să fie acel „ceva” care vă va face să rețineți ceea ce simțiți: în felul asta, veți lua cu voi acasă sentimentul de bine, iar următoarea dată când veți savura pralinele noastre, veți merge instant cu gândul la momentele de la mare.

Momente! Pentru asta trăim, pentru a ne bucura de ele, pentru a le trăi pe cele bune, dar și pe cele mai puțin fericite. Le trecem pe toate prin filtrul nostru, ne antrenăm spiritul pentru a le putea duce pe toate și tot înainte! Luați cu voi aliații cei mai buni, orice vă ajută să mergeți mai departe.

Pentru noi, ciocolata e magică

E cea care ne dă forță să creem, să visăm. În ea punem toată pasiunea noastră și asta se simte în bucățile de ciocolată pe care le aducem în fața voastră. Energie bună, combinații delicioase! Iar șampania este una din combinațiile noastre preferate. Vrem să vă transmitem că viața e frumoasă, merită trăită din plin, merită savurată! Cheers!