RORO STIRBU

Roro iubeste oamenii si ciocolata de mult timp. A ales sa le imbine intr-o afacere in care isi pune sufletul zilnic.

 

Armonia gustului îmbrăcat în ciocolată neagră

Rafinamentul ciocolatei negre îți trezește instincte nebănuite? Îți place să descoperi atingerea aromatică de ciocolată neagră îmbinată cu arome clasice sau îndrăznețe? Acum poți simți diferitele tipuri de ciocolată neagră și aromele care le însoțesc.

Pralina este un produs complex, foarte bine studiat și pregătit cu atenție la detaliu. Pentru ca o pralină din ciocolată neagră să aibă gustul perfect se poate îmbina cu mentă, vanilie, alcoolice (șampanie, vin sau whiskey).

 

Colecția de praline Guilty Pleasure din ciocolată neagră sunt:

PARTY TIME
Petrecere și încântare de gust și savoare. Combinații dansante de migdale, alune crocante și ciocolată cu lapte sub o textură „crunchy” de ciocolată neagră.

FRESH MINT TASTE
O combinație elegantă între gustul ferm al ciocolatei negre și gustul ciocolatei albe, în care frunzele naturale de mentă, delicat adăugate, conferă un gust de neuitat.

CHAMPAGNE KISS
Spumoasa și rafinata șampanie, învăluită în stratul crocant de ciocolată neagră, ne poartă cu gândul la primul sărut ce nu se uită.

BOURBON WHISKEY FUN
Rafinamentul ciocolatei negre în combinație cu atingerea aromatică de whiskey, încălzește simțurile și te determină să mai guști încă una și încă una.

CINNAMON FLAVOUR
Gustul catifelat al ciocolatei negre combinate cu aroma bogată și lemnoasă a scorțișoarei, ne îmbie tandru să ne gândim la cel de lângă noi.

 

Trăiește momentul tău de răsfăț numai cu Guilty Pleasure!