DESPRE NOI
CALITATE EXCEPTIONALA
Ingrediente atent selectionate de la cei mai prestigiosi furnizori. Retete fara compromis
CIOCOLATA - CADOUL ZEILOR
O simfonie de arome divine creata de Roro Stirbu, fondator Guilty Pleasure Love Made Chocolate
AROME EXCLUSIVISTE
Rafinamentul redefineste experienta daruirii pentru cei dragi
Roro si pasiunea ei pentru ciocolata si oameni
Mai intai despre ce am primit: am invatat de la parinti reteta curiozitatii, a ambitiei si statorniciei; am invatat de la familia mea de acum despre grija, atentia si bucuria implinirilor. Am invatat din toate locurile unde am fost despre a sti sa asculti, despre indarjirea de a reusi si despre oameni.
Am simtit apoi cum ia fiinta pasiunea: copilaria mea – cand pensula si sevaletul faceau corp comun cu mine, adolescenta mea – cand am cunoscut ce este dincolo de panza pictata si inceputul maturitatii mele – cand am aflat ca gustul creatiei este atat de aproape de creatia gustului.
Guilty Pleasure
Cu mica echipa de tineri pasionati ce mi s-a alaturat, facem praline din ciocolata folosind ingrediente naturale, de calitate. Pralinele, tabletele si figurinele sunt artizanale si au la baza retete unice.
Cateodata, ciocolata este o placere vinovata. Cea mai nevinovata si savuroasa placere vinovata dintre toate cate exista. Vine de la o pralina proaspata si plina de crema care aluneca pe cerul gurii si ajunge in centrul inimii.
Asa a aparut Guilty Pleasure.
Guilty Pleasure s-a nascut din dragoste. Ca orice copil. S-a nascut la timp, din grija si iubire si creste, zi de zi, cu atentie, pasiune si incredere. O pasiune plina de aventura, gust si rafinament.
Ciocolata fina belgiana, produsa in Belgia
De la bobul de cacao, la ciocolata
Toate produsele noastre sunt fabricate din cea mai buna ciocolata belgiana neagra, alba sau cu lapte.
Ciocolata fina preparata cu 100% unt de cacao pur si o selectie de lapte praf premium, zahar fin si un dram de vanilie pura Bourbon.
Ingrediente: zahar 46,5%; unt de cacao 29,5%; lapte praf integral 23,5%; emulsificatori: lecitina de soia <1%; aroma naturalã de vanilie <1%. Substantã uscata de cacao min. 28 %.
Este o ciocolata belgiana cu gust echilibrat si o usoara aroma caramelizata. Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aroma naturala de vanilie. Substanta uscata de cacao 33,6 % . Compozitie: zahar 42.0%; unt de cacao 24.0%; lapte praf integral 22.5%; masa de cacao 11.5%; emulsificator: lecitina de soia.
Are un gust de cacao amarui, bine echilibrat. Substanta uscata de cacao este de 54,5 %.
Ingrediente: masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aroma naturala de vanilie. Poate contine urme de lapte!
Dupa ciocolata neagra, cu lapte si alba, ciocolata RUBY
este cea mai importanta inovatie din ultimii 80 de ani.
Natura ne-a surprins cu un cadou exceptional, aducandune o ciocolata absolut noua, cu gust si culoare speciale, nascute din boabele de cacao RUBY, fara sa fie necesar adaosul de coloranti sau arome de fructe rosii.
Cu cea mai fina ciocolata belgiana Ruby RB1, Callebaut duce
creativitatea chefilor si a artizanilor dincolo de limite.
Lasa-te surprins de culoarea ruby, notele intense de fructe
rosii, urmate de un final racoritor, usor acrisor!