Termeni si Conditii

UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE IMPLICĂ ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI ȘI CONDIȚII. ESTE RECOMANDATĂ CITIREA TUTUROR TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR.

 

I. TERMENI ȘI CONDIȚII
Acești Termeni și Condiții reglementează relația comercială dintre www.guilty-pleasure.ro și client, cu privire la vânzarea online către client a produselor menționate pe acest website. Prin lansarea comenzii, clientul acceptă automat prevederile acestor Termeni și Condiții.

 

II. CONDIȚII DE PROCESARE ȘI LIVRARE A COMENZII

1. Modalități de estimare a numărului minim de ore necesare www.guilty-pleasure.ro pentru a livra comenzile plasate și confirmate telefonic de către un reprezentant al www.guilty-pleasure.ro:
Timpi minimi de producție:
– 24 ore – pentru comenzi cu volume de produse pâna la nivelul de 500 bucăți: dacă este plasată comanda până la ora 10:00 a.m.- livrarea se efectuează in aceeași zi, iar pentru cele după orele 10:00 a.m., livrarea se realizează a doua zi, cel mai devreme la ora 15:00;
– 48 de ore – pentru comenzi speciale cu volume de produse cuprinse intre 500 si 1000 bucăți;
Pentru comenzile speciale, însemnând un număr de produse mai mare de 1000 bucăți, timpul de producție și termenul de livrare se stabilesc cu clientul, funcție de diversitatea produselor solicitate.
Pentru comenzile speciale (cu volume mari de produse) timpul de producție și livrare se stabilește împreună cu clientul, odată cu confirmarea și acceptarea comenzii.
Produsele care nu se regăsesc în lista arătată pe website, vor fi cu drag acceptate de www.guilty-pleasure.ro , desigur, numai după discuția asupra termenelor de producție și livrare, ce vor avea loc cu www.guilty-pleasure.ro
În cazul în care clientul solicită comenzi urgente, cu termene de livrare înafara prevederilor de la articolul 1.a. de mai sus, www.guilty-pleasure.ro poate percepe tarife suplimentare.

2. Modalitățile de calcul al tarifelor de transport, în funcție de valorile comenzilor și de intervalele orare de livrare.
Produsele noastre se vor livra în Municipiul București. În situații excepționale, putem livra și în alte localități din țară. Livrări în alte localități din țară pot avea loc numai în urma unei discuții telefonice prealabile cu un consultant de vânzări www.guilty-pleasure.ro.
Intervalul orar de livrare este zilnic intre 11:00 a.m. și 20:00
a) Pentru comenzi cu valori minime de 250 de lei, tariful perceput este 0 Lei;
b) Pentru comenzi cu valori individuale de până la 249,99 Lei, comanda se va ridica de către client de la Atelierul www.guilty-pleasure.ro din strada Emanoil Porumbaru, nr. 25 A, București;
Capacitățile de transport frigorific ale www.guilty-pleasure.ro sunt limitate, așa încât ne rezervăm dreptul de a refuza transportul comenzilor pe care nu le putem onora în intervalul solicitat.
Comenzile se planifică pentru livrare, în ordinea înregistrării lor, după algoritmul primul venit-primul servit.servittelefonice efectuate de către operatorul nostru.
În cazul în care ați selectat livrarea, indiferent dacă aceasta beneficiază de transport gratuit sau nu, într-un interval în care capacitățile noastre de transport sunt deja ocupate în totalitate, în momentul în care veți fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, acesta va încerca reprogramarea pentru un alt interval orar. Dacă sunteți de acord cu reprogramarea, veți stabili împreună intervalul cel mai apropiat în care există disponibilitate. Dacă nu sunteți de acord cu reprogramarea la o altă oră, comanda va fi anulată, iar dacă ați efectuat deja plata, banii vă vor fi returnați integral in contul bancar, in termen de 3 zile.
Atenție! Pentru comenzile cu livrare în afara Municipiului București, indiferent de cuantumul acestora, precum și pentru cele efectuate pe raza Municipiului București, dar al căror cuantum depășește suma de 500 Lei, este obligatorie achitarea unui avans de minimum 50% din valoarea totală (inclusiv taxa de transport). Avansul se poate plăti prin transfer bancar sau cu numerar, în locația din strada Emanoil Porumbaru, nr. 25 A, București. De asemenea, puteți achita comanda integral, prin intermediul cardului. Restul de plată se poate achita ulterior, prin transfer bancar sau cu numerar în locația din strada Emanoil Porumbaru, nr. 25 A, București, cu minimum 48 de ore inainte de momentul livrării, sau cu numerar la livrare.
Pentru stabilirea cuantumului tarifului de transport, în cazul clienților care beneficiază de discount-uri, valoarea obținută după aplicarea acestora, este cea care se va raporta la nivelul comenzii minime.

3. În preluarea, procesarea și livrarea comenzilor, se vor ține cont de următoarele:
a. Cantitățile, descrierile, imaginile și alte informații prezentate pe www.guilty-pleasure.ro au calitate informativă și orientativă pentru client, acestea nu reprezintă obligația www.guilty-pleasure.ro , nu-i pot fi imputate ca atare și nu poate fi trasă la raspundere în baza acestora;
b. În cazul zilelor (perioadelor) cu un număr foarte mare de comenzi, precum și a celor în care condițiile de trafic sau meteo îngreunează procesul de livrare, www.guilty-pleasure.ro, își rezervă dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intârzieri, care nu țin de voința sau posibilitățile www.guilty-pleasure.ro, aceasta din urmă nu poate fi trasă la raspundere;
c. Produsele www.guilty-pleasure.ro sunt preparate respectând toate condițiile igienico-sanitare impuse de lege.

 

III. CONDIȚII DE PLATA
4. În schimbul vânzarii produsului, clientul va plăti către www.guilty-pleasure.ro, in funcție de produsul comandat, prețul acestuia, astfel cum acest preț este menționat pe site (prețurile conțin TVA), sau cum a fost agreat de comun acord la confirmarea telefonică a comenzii plasate online.
5. În ceea ce privește opțiunea plății în numerar la livrare, se va ține cont de următoarele:
a. produsele spre livrare vor fi insoțite de bon sau factură fiscală, reprezentând valoarea acestora.
b. www.guilty-pleasure.ro își rezervă dreptul ca în cazul comenzilor mai mari de 500 Lei să ceară clientului plata integrală sau parțială în avans.

 

IV. CONFIDENȚIALITATE

6. Pentru utilizarea facilităților www.guilty-pleasure.ro, poate apărea necesitatea de a vă cere informații cu caracter personal, cum ar fi: numele dumneavoastră, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informații nu vor fi folosite pentru a vă transmite alte oferte, sau informații despre serviciile societății noastre fără acordul dumneavoastră.

7. www.guilty-pleasure.ro se obligă să protejeze confidențialitatea vizitatorilor săi. Niciun fel de informații cu caracter personal nu vor fi transmise către terți, cu excepția acelor parteneri www.guilty-pleasure.ro care asigură buna funcționare a acestui website.

8. Informațiile colectate sunt foarte importante și de aceea sunt confidențiale. www.guilty-pleasure.ro nu oferă informațiile unor terțe persoane fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil.Totuși, putem furniza unor terți informații de ordin general referitoare la vânzari, trafic pe website precum și alte informații, însă aceste statistici nu vor conține date cu caracter personal.

9. În afara excepțiilor expuse mai sus, www.guilty-pleasure.ro nu va dezvălui niciun fel de informații personale despre utilizatorii săi către terțe părți fără a avea în prealabil acordul acestora. www.guilty-pleasure.ro poate dezvălui informații identificabile personal atunci când legea prevede în mod expres acest lucru, sau atunci când serviciul sau informația respectivă sunt necesare pentru a proteja drepturile și interesele www.guilty-pleasure.ro.

 

V. DISPOZIȚII FINALE

10. Vizitatorii website-ului www.guilty-pleasure.ro se obligă să folosească website-ul numai în scopuri legale.

11. Toate elementele de grafică ale website-ului: imagini, texte, baze de date, etc, aparțin în exclusivitate operatorului website-ului. Folosirea fără acord a acestora, se pedepsește conform legii.

12. Orice tentativă de acces neautorizat la website și orice încercare de fraudă, vor fi raportate autorităților competente.
13. Orice conflict apărut între companie și clienți se incearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două parți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

14. www.guilty-pleasure.ro nu își asumă nicio răspundere pentru pierderi de date, comenzi care nu sunt onorate sau nu ajung la termen din cauze care nu sunt sub controlul www.guilty-pleasure.ro.