RORO STIRBU

Roro iubeste oamenii si ciocolata de mult timp. A ales sa le imbine intr-o afacere in care isi pune sufletul zilnic.

 

Care este plăcerea ta (ne)vinovată?

Când întâlnim asocierea de plăcere vinovată gândul ne fuge rapid la un aspect negativ. La un viciu. La ceva ce ne poate afecta organismul. De prea puține ori ne gândim, cu adevărat, că acea plăcere poate fi vinovată doar prin simplul fapt că noi îi atașăm un sentiment de vinovăție sau ne așteptăm ca și cei din jurul nostru să fie de acord cu plăcerea noastră. Să privim lucrurile dintr-un alt unghi ne ajută să înțelegem ceea ce ne face fericiți și de ce, dar și să ne asumăm ceea ne place. Totul într-un mod conștient.

Fiecare dintre noi are o plăcere vinovată. Fiecare plăcere vinovată este, de fapt, o pasiune puternică pe care o avem, este o sursă de bucurie autentică și de conectare cu noi. Este o plăcere care ne face fericiți și nu trebuie să ascundem acest lucru. Trebuie doar să o trăim, să o simțim și să ne bucurăm conștient de ea.

 

Fiecare plăcere vinovată este, de fapt, o pasiune puternică pe care o avem, este o sursă de bucurie autentică și de conectare cu noi.

 

O plăcere vinovată este capabilă să ne transmită emoții puternice și pozitive, care duc spre o împlinire ce vine din interiorul nostru. Care nu depinde de factorii externi, ci doar de atenția noastră.

Alergatul, cititul, scrisul, călătoriile, condusul, gătitul sau ciocolata sunt cele mai nevinovate plăceri vinovate dintre toate câte există. Ele îți transmit emoție, trăiri unice, au grijă de tine și te ajută să îi surprinzi și pe cei din jur oferindu-le în dar o carte preferată, o călătorie într-un loc nou sau o pralină plină de rafinament.

Orice plăcere vinovată, pornită dintr-o pasiune puternică, precum ciocolata Guilty Pleasure are nevoie de grijă, antrenament, dragoste, și numai astfel va crește, zi de zi, cu atenție, pasiune și încredere. O pasiune plină de aventură, gust și rafinament. Iar fiecare strop de plăcere vinovată va fi bucurie, prospețime și savoare pentru cel care degustă această forma mică de ciocolată creată cu multă pasiune și dragoste numai pentru el.

Ciocolata e bucurie, e proaspată, e densă, e albă, cu lapte, simplă sau neagră. Ciocolata e sanătoasă. Nu e broccoli la abur sau morcov crud. E sursă directă de energie, de vitamine, de minerale, calciu, magneziu, fier, zinc. Are forță, calorii, vitalitate, grăsimi mononesaturate (benefice). Așa e ea și îi poți descoperi beneficiile aici. Cea mai nevinovată plăcere vinovată dintre toate câte există.

 

Degustă, simte, trăiește adevărata ta pasiune și transform-o într-o plăcere vinovată pe care vrei să o cultivi întotdeauna!

 

Plăcerea ta vinovată care este?

 


Ciocolata are, la unii dintre noi, o latură de plăcere vinovată, și este zugrăvită bine în denumirea brandului – Guilty Pleasure – Love Made Chocolate, pentru că, Guilty Pleasure înseamnă starea specială, rezultată în urma activării tuturor senzorilor din corpul uman, pentru cei ce gustă din produsele noastre create artizanal, cu pasiune și mai ales cu migală. Aceasta este un proiect delicios, în care aducem adevărata personalitate a ciocolatei mai aproape de tine printr-o serie de interviuri savuroase cu oameni care creează lucruri cu o pasiune puternică, care au o plăcere (ne)vinovată ce le aduce un strop de bucurie. Și mai ales, iubitori de ciocolată. ?