RORO STIRBU

Roro iubeste oamenii si ciocolata de mult timp. A ales sa le imbine intr-o afacere in care isi pune sufletul zilnic.

 

De ce ciocolata este darul perfect?

A dărui este o artă. Este o formă de comunicare, apreciere și recunoștință. Darul trebuie să reprezinte personalitatea celui care îl primește, să se identifice cu aromele care îi plac, cu pasiunile și cu stilul de viață. Mai mult, orice dar trebuie să genereze emoție, trăiri și amintiri.

Cu toate acestea, există unul pe care toți oamenii sunt încântați să îl primească – ciocolată. Ciocolată este cel mai îndrăgit deșert din întreaga lume, fiind găsită sub diverse arome de la cele clasice cu arahide, caramel până la cele mai extravagante gusturi precum ghimbir, aceto balsamico, lămâie și busuioc. Ciocolatierii creează din ce în ce mai multe combinațîi cu diferite tipuri de ciocolată astfel încât să atingă gustul fiecărei persoane. Ciocolată captiveză nu doar prin gustul ei, prin aromă ingredientelor sau prin formă să, ci fiecare pralină sau tabletă de ciocolată este o bucată de energie pe care ți-o transmite și pe care o trăieșți prin gust.

Ciocolată este o expresie a iubirii

O cutie cu praline este o expresie de iubire și grijă pentru cel căruia îi sunt oferite. Iar pralinele artizanale, create cu atenție la detaliu, pictate sau personalizate creează un impact puternic de aprecire. Legătura dintre ciocolatier și ciocolată să este un transfer de energie, de emoție, pe care îl va simți cel care va degusta pralinele

 

Ciocolată fină simbolizează clasă și eleganță

Ciocolată oferită în dar trebuie să fie densă, crocantă, lucioasă, aromă ingredientelor să evolueze în timp și gustul de ciocolată să îl simți cum te încântă. Atenția ciocolatierului la detaliu, la modul cum a pregătit pralină, la combinația de arome dintre tipul de ciocolată și ganache, cât și la dimensiunea acesteia, conferă micului deliciu gustul așteptat de către cel care îl savurează.

 

Ciocolată artizanală creează experiențe

Orice iubitor de ciocolată poate trece pragul atelierului însoțit de una sau două persoane dragi unde își pot crea propriile praline, pot degusta sortimente de praline cu arome atipice, pot simți densitatea și puterea pe care o are ciocolată. Chiar dacă nu eșți un iubitor de ciocolată, experiența trăită într-un workshop de ciocolată artizanală îți va umple sufletul de emoție, va crea noi conexiuni între ține și persoanele dragi. Bucățica de ciocolată pe care o modelezi personal pas cu pas și rezultatul final al pralinei creată de ține și savurată, îți schimbă percepția despre ce înseamnă ciocolată.

Arată-le persoanelor dragi aprecire, emoție și recunoștință prin pralinele artizanale, create cu migală și cu multă pasiune. Cu Guilty Pleasure îndulceșți sufletele celor dragi și trezești simțurile. Poți comandă produsele aici.