RORO STIRBU

Roro iubeste oamenii si ciocolata de mult timp. A ales sa le imbine intr-o afacere in care isi pune sufletul zilnic.

 

Iti place sa oferi sau sa primesti cadouri?

Surprizele pe care le faci persoanelor dragi devin amintirile tale memorabile? Te-ai gândit de ce oare este atât de plăcut să primești un cadou? Pentru ca este un semn clar că cineva se gândește la tine. Cadoul este cea mai puternică formă de apreciere, mulțumire sau compasiune. Fiecare cadou este o surpriză frumoasă, este unic, dar cele mai intense cadouri nu sunt cele pe care le primești la zilele de naștere, ci acelea pe care nu le aștepți, când ești surprins.

Însă bucuria de a dărui este mult mai intensă decât plăcerea de a primi. Sclipirea din ochii celui surprins, zâmbetul și bucuria lui reprezintă o împlinire mult mai mare, care te umple de fericire.

 

Te-ai întrebat de ce să-ți petreci o zi pentru bucuria altcuiva? Ne face plăcere să fim altruiști cu cei dragi, să planificăm surpriza și să anticipăm bucuria pe care o va simți acesta. Micile cadouri pe care le oferim se transformă în amintiri de neuitat petrecute împreună cu acea persoană. Trăirile pe care le avem când cel drag este uimit și nerăbdător să descopere surpriza ne dau o mulțumire intensă.

Începe prin a surprinde o persoană dragă chiar acum! Cele mai frumoase cadouri sunt cele în care investim din noi, care ne leagă emoțional de acea persoană și care se transformă în experiențe unice. Poate fi chiar timpul tău, o cină luată împreună, o degustare de vin, o piesă de teatru văzută împreună, o plimbare prin parc. Alege o pralină de ciocolată alături de fiecare cadou și astfel experiența va fi completă.

 

NOI ÎȚI RECOMANDĂM 4 EXPERIENȚE PE CARE LE POȚI OFERI CELOR DRAGI ȘI ASTFEL, VĂ BUCURAȚI ÎMPREUNĂ DE ADEVĂRATA PLĂCERE:

 

Surprinde persoana iubită sau prietenii, colegii de la birou cu un atelier de ciocolată. Fie că persoana respectivă este un iubitor de ciocolată sau nu, în momentul întâlnirii cu ea totul devine fermecător, de la modul cum se temperează ciocolata și cum ia naștere o pralină artizanală până la explorarea istoriei ciocolatei. Fiecare persoană în cadrul atelierului va realiza propria pralină artizanală, iar emoția pe care o resimt când parcurg pas cu pas etapele de modelare ale ciocolatei, îi fac să continue experiența cu sufletul plin de plăcere. După ce vor crea și gusta, ochii vor avea o sclipire specială, se va instala o stare de fericire intensă pe care alte cadouri nu au puterea să o potențeze. Se va realiza o conexiune puternică între cei prezenți, iar ciocolata le va unge sufletul cu arome suave.

 

Pune în evidență delicatețea și eleganța persoanei pe care vrei să o surprinzi oferindu-i o cutie de trufe clasice pe care să le savurați împreună, astfel energia transmisă de ciocolată va crea o conexiune unică. Trufele conferă prin ciocolata delicată o plăcere senzorială sublimă pe care cu greu o poți uita.

 

O explozie de gusturi și texturi va crea întotdeauna o amintire incitantă. Oferă persoanei dragi o cutie cu praline armonizată cu o sticlă de vin. Savurați împreună un pahar de vin și o pralină fină cu aromă pătrunzătoare, iar emoția simțită va guverna întreaga experiență.

 

Vrei să împărțiți aceeași aromă? Oferă o tabletă de ciocolată acoperită cu fructe liofilizate și bucurați-vă împreună de ciocolata crocantă acoperită delicat cu fructele ei preferate.

 

Este atât de ușor să aduci zâmbetul pe buzele persoanei dragi și să vă bucurați împreună de experiența creată, încât nu trebuie să aștepți o zi deosebită. Transformă fiecare zi într-un șir lung de zile pline cu emoții, amintiri frumoase.

Descoperă de ce ciocolata este darul perfect pentru cel drag, aici.