RORO STIRBU

Roro iubeste oamenii si ciocolata de mult timp. A ales sa le imbine intr-o afacere in care isi pune sufletul zilnic.

 

Locul creativității – praline cu aromă de bere

Ți se pare neobișnuit? Ești curios să descoperi gustul? Ai ajuns în locul unde fiecare ingredient, fiecare aromă, miros, emoție se poate transforma într-o pralină.

Ingredientul în jurul căruia Guilty Pleasure a creat arome, a îmbinat diferite tipuri de ciocolată și a inspirat prin armonia gustului a fost berea. Băutura cu aer masculin s-a renăscut într-o formă mică și elegantă de ciocolată.

Dintr-o dată băutura din malț, hamei și drojdie a devenit o pralină cu o dublă savoare– dulce și ușor sărată. Ciocolata cu lapte și ciocolata neagră au șlefuit caramelul, iar ingredientul principal a adus aroma finală de dulce – sărat.

Pralinele cu aromă de bere au fost rezultatul colaborării dintre Guilty Pleasure și un brand de bere, ce au transformat băutura specifică bărbaților într-o plăcere destinată femeilor în luna Martie.

Cu Guilty Pleasure poți dărui colaboratorilor și angajaților esența brandului companiei prin experiențe inedite ce iau forma unor praline artizanale cu aroma sau mirosul produselor tale.

Brandul de bere a ales să le ofere tuturor femeilor din companie o experiență senzorială, o experiență ce rămâne ancorată în memorie și asociată cu starea de bine. Astfel, brandul a fost abordat ca o ființă vie, cu propria personalitate care poate să se adapteze în funcție de moment.

 

Descoperă și experiența de brand în care Guilty Pleasure a creat praline și mousse-uri de ciocolată cu ingredientele parfumurilor Salvatore Ferragamo (click aici).

Oferă experiențe de brand într-o formă elegantă și aromată!