RORO STIRBU

Roro iubeste oamenii si ciocolata de mult timp. A ales sa le imbine intr-o afacere in care isi pune sufletul zilnic.

 

Surprize pentru copii și retrăirea clipei pentru părinți

Indiferent de vârstă tuturor ne plac surprizele, mai ales când petrecem și retrăim momente frumoase alături de cei dragi, alături de copiii nostri. Ziua copilului este unul dintre momentele în care învățăm de la cei mici să apreciem lucrurile simple, să ne bucurăm în fiecare zi, dar cel mai mult învățăm să petrecem timpul împreună cu ei.

Încă nu te-ai hotărât cum să îl surprinzi? Orice copil se bucură de surprize create special pentru el, de timp și lucruri interesante realizate împreună, dar avantajul este că și tu te vei bucura, retrăind copilăria alături de el.

Începe prin a te gândi la pasiunile lui, la activițățile preferate, filmele sau desertul favorit. Nimic nu este mai plăcut decât să fii surprins cu ceea ce îți place cel mai mult sau îți doreai să se întâmple, așa că timpul alocat planificării unei mici surprize pentru el, va fi chiar cadoul tău când vei vedea bucuria și emoția din ochii lui.

Însă, există un lucru pe care orice copil și-l dorește cât mai mult și în forme cât mai variate – ciocolata. Ciocolata artizanală este cel mai gustos și sănătos desert pentru cei mici, fiind un produs fără zahăr, întrucât dulcele ciocolatei provine din îmbinarea ingredientelor și a tipurilor de ciocolată.

 

Noi îți recomandăm 3 experiențe cu ciocolată pe care le poți oferi de Ziua Copilului:

Surprinde-l pe cel mic cu praline aromate cu portocală sau căpșuni în formă animată. Îi plac desenele animate, iar ciocolata este preferata lui? GuiltyPleasure a creat pentru copii praline în formele personajelor din desene animate astfel încât cel mic să le savureze până la ultimul strop.

Savurați o întreagă tabletă de ciocolată cu fructe de pădure, zmeură sau amarena dacă alegeți să vă petreceți ziua cu prietenii și cu cei mici sau cu întreaga familie. Experiențele petrecute împreună cu copilul vor avea aroma ciocolatei degustată împreună, iar amintirile vor rămâne mereu vii.

Oferă-i celui mic o zi în lumea ciocolatei și nu va uita niciodată această experiență! Atelierul GuiltyPleasure a pregătit pentru iubitorii de ciocolată un workshop unde tu și cel mic puteți realiza propria pralină sau tabletă de ciocolată.

Trăiește fiecare moment alături de cel mic și bucurați-vă de timpul petrecut împreună. Lasă liber copilul din tine numai cu GuiltyPleasure.